Merlot Tours logo
Kort over cykelruten

Cykelrejser i Storbritannien & Irland

De Britiske øer er ideel til cykelferie. Den høje himmel og de klare farver over landskabet oplever du “live” fra cyklen. Afstandene er overkommelige og landskabets ustandselige vekslen gør hver eneste mile til en nydelse. Og så er du gæst i lande med en legendarisk gæstfrihed.

Turene i Irland og Skotland har vi haft med i Merlots turbuket i mange år, og har i årenes løb haft mange fornøjede gæster derovre. Derimod er turene i England helt nye. Vi har længe haft lyst til at indlemme det sydlige England i vores turbuket, for det er en historisk interessant egn, landskabet er varieret og klimaet er mildt. De to ture er lavet med stor fokus på overnatnings-stederne. Således er alle hoteller, Inns og B&Bs nøje udvalgt for deres beliggenhed, charmerende atmosfære og gode værtsskab. Vi glæder os til at byde vore gæster velkommen i alle Cotswolds, Devons og Cornwalls herligheder.

Herunder kan du se et slideshow med billeder fra Vestirland. Kystlinien derude har en uforlignelig skønhed, der er svær at beskrive med ord.

En skotsk nyhed i sæson 2017

I denne sæson tilføjer vi en enkelt helt ny tur i dette smukke og gæstfrie land. En tur fra Loch Lomond lige nord for Glasgow til Pitlochry på kanten af højlandet. Herfra så med toget ned til Edinburgh og en bydag her.

Skotland